2009. október 20., kedd

Eurobike 2009-Lupine újdonságok 2010, Upgrade




Meglátogattuk az Eurobike-on a világ legjobb lámpáit gyártó Lupine

minimalista standját.

Valljuk meg csak a stand volt minimális minden szempontból, a termékek az újítások és a fejlesztési irány maximális volt!

Rövidesen itt az oldalunkon is bemutatunk minden új fejlesztést de, addig néhány szóban részletezzük mire érdemes gyűjteni, ha látni is akar az ember nem csak világítani. A Lupine lámpái soha nem voltak „helyzetjelzésre alkalmas” csak kategóriában, de amit az utóbbi időben hoznak azt csak a brutális, szóval lehet a legdisztingváltabban kifejezni.

A halogén korszak vége felé elindultak a led-es lámpák, amik a 2010-es évre minden képzeletet felül fognak múlni. A termékek és tudásuk láttán nem csoda, hogy a Lupine a mérce minden hazai és külföldi szaksajtóban és a legtöbb esetben a házi „fejlesztgetők” is a Lupine lámpákat veszik alapul több vagy inkább kevesebb sikerrel kópiáikhoz.

2009-ben kijöttek egy igen elérhető árú Tesla 4-es lámpával, amit már kicsivel 70.000 Ft felett meg lehet venni akciósan, de nem kellett sokat várni a Tesla 5-ös megjelenésére sem ahol már a Lupine kínálatában meg szokott programozhatóság is megoldott.

A mostani Eurobike aktualitása volt a Tesla 4-es lámpa kiadása, mint flashlight (zseblámpa).

Aki nem csak kerékpáron vagy fejlámpaként szeretne erős fényt az most teljesen fém házban, vehet egy Tesla 4-es fejrészt erős fém akkumulátor, részel kapcsoltan pontosan, mint egy kézi elemlámpa csak könnyebb, erősebb, vízállóbb és jobban világít, mint megszoktuk. Mire megírtam a hírt már jött is az új fejlemény ebben az ügyben, hogy a Tesla TL két változatban lesz elérhető. Tesla TL 700 (700 Lumen) és Tesla TL 1200 (1200 Lumen az újabb erősebb lednek köszönhetően) teljesítménnyel. Mindkét modell másfél órán át képes világítani a maximális teljesítményen egyetlen feltöltéssel (a teljesítmény természetesen a Lupine-tól megszokott módon kapcsolható, szabályozható). Az 1200-as a Charger One töltővel fog érkezni.

Az ígért Betty és Wilma „Upgrade” (újító, feljavító) készlet is ma került bejelentésre.

A Betty ugye eddig is csúcs lámpa volt még a Lupine kínálatán belül is, de most megint megrázták magukat, és magasabbra tették a mércét a fényforrások terén, hiszen a Betty a Cree XP-G leddel kínálja az újító szettet. A készlet 1-2 héten belül lesz elérhető kb.: 100-120 Eurós áron. Várhatóan 20 %-al fényesebben, világosabban fog teljesíteni vele a lámpa szett, ezért a Lupine mellett az Evobike is bízik abban, hogy sokak fogják szeretni a feljavító készletet.

A Wilma szett feljavító készlete 70-90 Eurós árban lesz elérhető a 49. héttől.

Amint kézbe tudjuk venni a javító készleteket és a zseblámpát részletesebben is beszámolunk róla.

Nincsenek megjegyzések: